АВЪР РОЛ хипоалeргична лепенка 10 см.

9,00 лв.
С вкл. данък

Хипоалергична лепенка от нетъкан текстил.

10 см х 9,2 м

Количество
Последна наличност

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Cover-Roll Stretch представлява хипоалергична дишаща лепенка от нетъкан текстил, предназначена за употреба върху малки рани, както и за закрепване на превръзки от нетъкан текстил. Изключително добре приложима е за области от тялото, изискващи гъвкавост и свобода на движението. Ковър-рол стреч е полупрозрачна и не предизвиква алергии. Със своята дължина от над 9 метра, пластирът позволява прецизно оразмеряване. Благодарение на изработката от мек, разтеглив, нетъкан полиестерен материал, превръзката се адаптира много добре към извивките на тялото. С полиакрилното лепило за повече надеждност и сигурност при наличието на влага. 

 Внимание: 
Не е стерилна. 
Да не се използва върху открити рани.

1 Артикул