Уринаторна торбичка Coloplast, 600 мл

0,90 лв.
С вкл. данък
Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

Уринаторни торбички за крак Coloplast (произведени в Дания), 600 мл в оригинална опаковка. Препоръчителна смяна на 3-5 дена.
Кутията съдържа 10 бр. торби= 9 лв.
Цената е за 1 бр. торба за крак.
Минимално количество за продажба: 10 бр. торби (1 кутия)
Това е най-доброто европейско качество на пазара. Без конкуренция по комфорт и удобство на ползване. Позволява носенето на торбата през деня, без да се вижда или да пречи на нормалната дейност у дома или на работа. За няколкократно използване след сваляне, източване, промиване с вода и простиране наобратно, за да изсъхне.
Внимание: Да не се ползва по време на сън. Преди лягане се заменя със стационарна торба с дълъг маркуч, която стои на пода.

80 Артикула