6058 МЕДТЕКСТИЛ ОРТЕЗА ЗА КОЛЯНО,с мека фиксация

64,00 лв.
С вкл. данък 1- 2 дни
РАЗГЛОБЯЕМА ОРТЕЗА ЗА КОЛЯНО - 6058
Ортезата за коляно се използва за осигуряване на максимална фиксация и натиск на коленната става при травми и разтягания на връзки, при болки в ставите, обусловени от артрити, синовити и бурсити. Ортезата осигурява отлична поддръжка на страничните връзки и менискуси. Използва се също за профилактика на обикновени навяхвания или травми по време на спортни занимания.

Количество

  • Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя) Политика за сигурност (редактира се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Правила за доставка (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)
  • Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя) Условия за връщане (редактират се с модула Допълнителна информация за потребителя)

    Разглобяемата конструкция на наколенката е ефективна при ограничена подвижност на ставата, оток на ставата и при повишена телесна маса;
    Неопренът задържа топлината в увредената област, без да спарва и стимулира кръвообращението, което спомага за по-бързото възстановяване;
    Отворът за патела и еластичният пръстен ограничават подвижността и защитават капачката на коляното;
    Двете твърди ребра и фиксиращите ленти осигуряват допълнителна стабилност на ставата;
    Подходяща ортеза за ляв и десен крак.

Употреба: Преди използване непременно се консултирайте с лекар.

Подберете своя размер според обиколката на коляното, съгласно таблицата и схемата за определяне на размерите.
Измерване
    Размер
    S/M
    L/XL
    XXL
Обиколка на коляното
    28 - 39 см.
    40 - 51 см.
    52 - 57 см.

Не се препоръчва използване на изделието в течение на 30 минути след използване на масла за разтриване на коляното.
Индивидуалният режим и срокът за носене на ортезата се определят от лекар.
Противопоказания: Възпалителни заболявания на кожата в областта на използване на изделието, индивидуална непоносимост към материалите, от които е изработено изделието.

Състав: аеропрен - 60%, полиестер - 20%, памук - 15%, латекс - 5%, твърди метални ребра.
Поддръжка: Да се пере ръчно при температура не по-висока от 35º, без избелващи препарати. При пране и изплакване да не се трие или извива. Да се суши далече от топлинни източници. Да не се глади. Да не се подлагана химическо чистене.

Производител: MedPack Swiss GmbH, Швейцария.

110 Артикула