Филтриране по

Перуки

Една добра перука трябва да бъде в състояние да седи на главата, да бъде максимално лека, да позволява да се открива ухото и челото. Да се подържа перуката в добро състояние е лесно.

За свободна продажба= 160 лв. и  с лимит от РЗОК- По медицински индикации. При временна или постоянна алопеция в резултат на заболяване или травма-  по реда на Приложение №7 към чл.40, ал.1 на ППЗИХУ.

За целта: Трябва да посетите ЛКК/ТЕЛК/НЕЛК, откъдето ще Ви бъде издаден електронен протокол/решение за предписване на ПСПСМИ; 2. Към протокола/решението да попълните на място електронно заявление за съгласие с предписаните ПСПСМИ и необходимост от предоставянето им. Заявлението може да бъде подадено и от упълномощено от Вас лице; 4. Експертни комисии на НЗОК/РЗОК ще разгледат Вашето електронно заявление и ще издадат одобрение или мотивиран отказ;     5. Да посетите магазин „МЕДИКА ВИТА” /срещу МБАЛ ДОБРИЧ, до спирката- в блока/, ул. „Панайот Хитов” 33, вх. В, ет. 1,за контакти: 0885 779 593 и направите своя избор.

Перуки

Налични са 30 продукта.

Показани са 1-12 от общо 30 артикул(а)

Активни филтри