Филтриране по

Гръдни силиконови епитези (протези), бански и сутиени за тях

Гръдните силиконови епитези (протези) се използват от жените претърпели отстраняване на гърдата в следствие на заболяване.

Гръдните епитези (протези) са направени от силиконов гел, чиято плътност е еднаква с плътноста на естествената гърда.

Предлаганата форма е капковидна/ крушовидна, с различни размери. Епитезите (протезите) са симетрични и могат да се използват както от лявата страна, така и от дясната страна.

Гръдните протези се заплащат напълно от Агенция социално подпомагане, след преминаване на Специализирана лекарска консултативна комисия.

Предлагаме и сутиени за тях (те са специални), те ще Ви помогнат да се чувствате по-спокойни и уверени в кожата си.

За да получите повече информация за това как можете да закупите гръдна епитеза с целева помощ от Агенция социално подпомагане, моля обадете се на нашия  телефонен номер  0885 779 593  или ни пишете: medicavitabg@gmail.com

За целта: Трябва да посетите ЛКК( онкологична) при МБАЛ, откъдето ще Ви бъде издаден електронен протокол/решение за предписване на ПСПСМИ; 2. Към протокола/решението да попълните на място електронно заявление за съгласие с предписаните ПСПСМИ и необходимост от предоставянето им. Заявлението може да бъде подадено и от упълномощено от Вас лице; 4. Експертни комисии на НЗОК/РЗОК ще разгледат Вашето електронно заявление и ще издадат одобрение или мотивиран отказ;5. Да посетите магазин „МЕДИКА ВИТА” /срещу МБАЛ ДОБРИЧ, до спирката- в блока/, ул. „Панайот Хитов” 33, вх. В, ет. 1,за контакти: 0885 779 593

 Гръдни силиконови епитези (протези), бански и сутиени за тях

Налични са 9 продукта.

Показани са 1-9 от общо 9 артикул(а)

Активни филтри