Филтриране по

Слухови и говорни апарати и аксесоари

Слухови апарати Oticon в гр. Добрич, световен лидер в производството на слухови апарати и консумативи за тях.

батерии за слухови апарати, безплатни и с доплащане слухови апарати, програмируеми слухови апарати, тримерни апарати Aurica.

Безплатно изследване на слуха

СПОРЕД ПРАВИЛНИКА ЗА ПРИЛАГАНЕ НА ЗАКОН ЗА ИНТЕГРАЦИЯ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН С НАМАЛЕН СЛУХ ИМА ПРАВО НА :

  • 1. Цифров слухов апарат – в лимит на  170 лв. за трудово неосигурени лица – експлоатационен срок 6 г.
  • 2. Джобен слухов апарат – в лимит на 308 лв. за трудово неосигурени лица – експлоатационен срок 6 г.
  • 3. Програмируем цифров слухов апарат за осигурени лица в трудоспособна възраст – в лимит на 480 лв. за експлоатационен срок 5г.
  • 4. Програмируеми цифрови слухови апарати за едностранно или двустранно слухопротезиране на деца, учащи и студенти – в лимит на 1600 лв. – експлоатационен срок 3 г.
  • 5. Програмируеми цифрови слухови апарати за едностранно или двустранно слухопротезиране на лица, ползвали програмируеми цифрови слухови апарати за едностранно или двустранно слухопротезиране, като деца, учащи и студенти- в лимит на 480 лв. за експлоатационен срок 5г.
  • 6. Всяка година по 20 бр. батерии и за деца двустранно – 40 бр.
  • 7. Един безплатен ремонт  за експлоатационния период по остатъчна стойност на апарата.

За целта: Трябва да посетите ЛКК/ТЕЛК/НЕЛК, откъдето ще Ви бъде издаден електронен протокол/решение за предписване на ПСПСМИ; 2. Към протокола/решението да попълните на място електронно заявление за съгласие с предписаните ПСПСМИ и необходимост от предоставянето им. Заявлението може да бъде подадено и от упълномощено от Вас лице; 4. Експертни комисии на НЗОК/РЗОК ще разгледат Вашето електронно заявление и ще издадат одобрение или мотивиран отказ;5. Да посетите магазин „МЕДИКА ВИТА” /срещу МБАЛ ДОБРИЧ, до спирката- в блока/, ул. „Панайот Хитов” 33, вх. В, ет. 1,за контакти: 0885 779 593

Слухови апарати Oticon в гр. Добрич, батерии за слухови апарати Varta, безплатни слухови апарати, програмируеми слухови апарати, тримерни апарати Aurica

Налични са 15 продукта.

Показани са 1-12 от общо 15 артикул(а)

Активни филтри